Срокът за кандидатстване за безвъзмездна помощ за  саниране на жилищни

...
Срокът за кандидатстване за безвъзмездна помощ за  саниране на жилищни
Коментари Харесай

Вижте промените за безплатното саниране на жилищата  

Срокът за кандидатстване за безплатна помощ за  саниране на жилищни здания да бъде изменен до 31 май 2023 година Това планува оповестен план на Насоки за кандидатстване за даване на средствана на уеб страницата на Министерство на регионалното развитие, оповестиха от Община Хасково.

Предвидено е и изменение в разпределението на финансовите средства по процедурата, като за всяка община е избрана оптималната стойност на безвъзмездната финансова помощ, която тя може да получи. Подготвителните разноски за правене на техническо проучване, механически паспорт и енергийно проучване да се възвръщат на база утвърдена от конструкция за наблюдаване и докладване методология, без да е належащо да се дават разходооправдателни документи за утвърдените планове за осъществяване на вложения, плануват още измененията.

Проектът на Насоки за кандидатстване и пакета документи към тях са оповестени на интернет страницата в секция „ За публично разискване “ и секция „ Проекти по НПВУ “, подсекция „ Процедури по НПВУ “, раздел „ Процедури за публично разискване “ на Министерството на районното развиване и благоустройството.

Коментари и оферти по тях могат да бъдат изпращани на е-поща:, както и по формален път в период до 02.12.2022 година в това число.

На уеб страницата на Община Хасково са оповестени настоящите документи по процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - стадий I “ 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР